Fundació URV

Col·labora amb la recerca de la URV. Volem comptar amb tu!

Els investigadors de la Universitat Rovira i Virgili porten a terme projectes que aborden diversos problemes i necessitats, tots ells rellevants per a la societat. Gràcies a la vostra col·laboració, els projectes de recerca reben un impuls que els ajuda a avançar i aconseguir resultats.

 La teva aportació és molt important, sigui quina sigui la quantitat que donis, contribuiràs al progrés social, econòmic i cultural.

Des de la Fundació URV garantim que les donacions es destinen íntegrament al finançament de projectes de recerca.

Projectes en els que pots participar:


                       


La infertilitat es un important problema de salut que afecta aproximadament el 15% de la població mundial. Diferents factors de l'estil de vida (tabaquisme, alcohol, sedentarisme, dieta, etc) així com la contaminació ambiental, semblen ser els principals factors que afecten la salut reproductiva.

Amb aquest projecte s'esperen resultats que proporcionaran noves perspectives sobre el coneixement dels determinants d'estil de vida sobre el risc d'infertilitat. També estudiarem els mecanismes nous relacionats, com la inflamació/oxidació de l'ADN, el desgast de telòmers-metilació de l'ADN i l'envelliment cel·lular. Els telòmers són els extrems dels cromosomes de les nostres cèl·lules i podem entendre'ls com els extrems dels cordons que protegeixen el material genètic, és a dir, són com els escuts protectors de l'ADN de les nostres cèl·lules en front a l'envelliment. Analitzant la seva longitud i la seva afectació permetrà determinar la seva relació amb la qualitat de l'esperma.

Aquest estudi proporcionarà dades rellevants per promoure canvis - basats en l'evidència científica- tant en la dieta com en l'estil de vida per prevenir la infertilitat masculina.

Més informació sobre el grup de recerca

VIDEO PRESENTACIÓ

Més informació sobre donacions: te(ELIMINAR)@fundacio.urv.cat / Tel: 977 558 453
 


     

*Els camps són obligatoris

Tipus de donació

Dades bancàries per fer efectiva la transferència: ES94 0182 6035 4802 0160 5709

Donacions

Per rebre el certificat de donació per la declaració de renda, si us plau completa el formulari següent:

Informació bàsica de protecció de dades: Responsable del tractament: Fundació URV; Finalitat: Recollida de dades per a la gestió i formalització de les donacions a projectes de la URV; Legitimació: per al compliment d'una obligació legal aplicable; Destinataris: La Universitat Rovira i Virgili; Drets: accés, rectificació, supressió i altres drets detallats en la informació addicional. Pot consultar la informació addicional detallada a la política de privacitat.