Fundació URV

Col·labora amb la recerca de la URV. Volem comptar amb tu!

Els investigadors de la Universitat Rovira i Virgili porten a terme projectes que aborden diversos problemes i necessitats, tots ells rellevants per a la societat. Gràcies a la vostra col·laboració, els projectes de recerca reben un impuls que els ajuda a avançar i aconseguir resultats.

La teva aportació és molt important, sigui quina sigui la quantitat que donis, contribuiràs al progrés social, econòmic i cultural.

Des de la Fundació URV garantim que les donacions es destinen íntegrament al finançament de projectes de recerca.

Projectes en els que pots participar:


                       


El Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT) va néixer el 2009 després de gairebé disset d'anys d'experiència prèvia en la recerca i la docència en dret ambiental a la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili. Agrupa més de trenta investigadors i investigadores de la URV, amb el suport d'altres investigadors associats. El CEDAT és un Centre de referència en Dret ambiental a Catalunya i a l'Estat espanyol, compromès amb el medi ambient i la justícia ambiental.

Els investigadors i investigadores vinculats al CEDAT han desenvolupat des de fa més de vint anys, nombrosos projectes de recerca finançats amb fons europeus, estatals i autonòmics.

Els nostres projectes actuals es centren en:

  • Justícia climàtica
  • La protecció dels defensors ambientals
  • Empreses, drets humans i medi ambient

Més informació sobre el CEDAT i els projectes actuals

Més informació sobre donacions: te(ELIMINAR)@fundacio.urv.cat / Tel: 977 558 453


 


     

*Els camps són obligatoris

Tipus de donació

Dades bancàries per fer efectiva la transferència: ES94 0182 6035 4802 0160 5709

Donacions

Per rebre el certificat de donació per la declaració de renda, si us plau completa el formulari següent:

Informació bàsica de protecció de dades: Responsable del tractament: Fundació URV; Finalitat: Recollida de dades per a la gestió i formalització de les donacions a projectes de la URV; Legitimació: per al compliment d'una obligació legal aplicable; Destinataris: La Universitat Rovira i Virgili; Drets: accés, rectificació, supressió i altres drets detallats en la informació addicional. Pot consultar la informació addicional detallada a la política de privacitat.