Territori i infraestructures

Entorn i territori

El territori de la Catalunya Sud ofereix una situació geogràfica privilegiada i ben comunicada, amb un patrimoni paisatgístic i cultural extraordinari, i un ampli ventall d'empreses i institucions que garanteixen la qualitat i prestació dels serveis necessaris per acollir i promoure congressos internacionals de primer nivell.

De la bona xarxa de comunicacions, destaca l'Aeroport de Reus, l'estació de l'AVE del Camp de Tarragona i el Port de Tarragona. Així mateix, l'aeroport internacional de Barcelona es troba situat a 45 minuts per carretera.

El conjunt d'hotels de la zona disposa d'un total de 60.000 llits, dels quals 14.000 donen resposta als serveis que requereix el visitant de negocis MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions).

Espais i instal·lacions

La URV disposa d'excel·lents infraestructures dotades amb equipament tecnològic i multimèdia permanentment actualitzat, amb servei de videoconferència, traducció, Wi-Fi, reproducció i enregistrament, zones d'exposició, biblioteques, jardins i espais a l'aire lliure, i pàrquing.

Un total de 17 sales per a plenaris amb aforament d'entre 80 i 472 persones, segons la ubicació i el conjunt d'infraestructures dels cinc campus universitaris; aules amb capacitat des de 25 fins a 247 persones, totes elles amb equipament multimèdia, sales de reunions, laboratoris, despatxos, seminaris, etc., permeten adaptar-se de manera funcional i versàtil a les necessitats de cada congrés.

Altres equipaments amb gran capacitat a la demarcació de Tarragona

A més dels diferents espais de què disposa la URV, a la demarcació de Tarragona disposem d'infraestructures especialitzades en la realització de Congressos de gran format, com ara:

La Boella. Capacitat fins a 700 persones.

FiraReus. Capacitat fins a 1.500 persones i 24.000 m2 de superfície.

Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Capacitat fins a 1.145 persones i un recinte firal de 2.100 m2 útils

Port Aventura Business & Events. Capacitat fins a 4.000 persones i una superfície de 13.000 m2

Tarraco Arena Plaça. Capacitat fins a 10.000 persones.

Auditoris de: Salou, Tortosa, El Vendrell i Vila-seca. Capacitat fins a 670 persones