L'equip

Qui compon l'Oficina de Congressos

El servei està integrat per Gemma Sánchez i Blanca Domingo. L'estructura del Centre de Formació Permanent permet a l'Oficina de Congressos compartir els seus serveis econòmics i administratius.

Compta també amb el suport de professionals i col·laboradors externs per donar resposta a les necessitats específiques de cada activitat.

On és

L'Oficina es troba al Mas Miarnau; Centre de Formació Permanent de la Fundació URV, Av. Onze de Setembre, 112 de Reus (com arribar)

Forma part de la

Red de Oficinas de Congresos de Universidades y Fundaciones Universitarias (OCUE)

Punt de trobada per als professionals que s'ocupen de la gestió dels esdeveniments promoguts pels membres de les seves respectives comunitats científiques i d'acollir els congressos i altres activitats que es celebren en les seves seus universitàries. Tanmateix, s'ofereix informació sobre els serveis oferts per les unitats de gestió de congressos de les universitats espanyoles que són membres de l'OCUE, els espais de les diferents seus, el calendari dels actes que organitzen, el contacte i altres dades interessants per als promotors de congressos i esdeveniments en general.

www.ocue.org