Fundació URV

Col·labora amb la recerca de la URV. Volem comptar amb tu!

Els investigadors de la Universitat Rovira i Virgili porten a terme projectes que aborden diversos problemes i necessitats, tots ells rellevants per a la societat. Gràcies a la vostra col·laboració, els projectes de recerca reben un impuls que els ajuda a avançar i aconseguir resultats.

La teva aportació és molt important, sigui quina sigui la quantitat que donis, contribuiràs al progrés social, econòmic i cultural.

Des de la Fundació URV garantim que les donacions es destinen íntegrament al finançament de projectes de recerca.

Projectes en els que pots participar:


                       


La Universitat Rovira i Virgili  (URV) és una institució pública que aposta per l'excel·lència en l'ensenyament superior amb una gran equip docent i investigador reconegut arreu i al servei de les comarques del sud de Catalunya.

A més, és una universitat amb valors que s’ha compromès a ajudar a trobar solucions per als reptes socials amb la generació de coneixement i la formació de professionals i ciutadans preparats i crítics.

La col·laboració de les empreses privades, així com d'entitats públiques i particulars, esdevé essencial per al creixement de la recerca, l'emprenedoria i la innovació.

La Fundació URV, és la unitat encarregada de gestionar e impulsar l'obtenció de fons privats per la Universitat mitjançant l'aportació en forma de donació, patrocini o mecenatge.

Més informació sobre donacions: te(ELIMINAR)@fundacio.urv.cat / Tel: 977 558 453
 


     

*Els camps són obligatoris

Tipus de donació

Dades bancàries per fer efectiva la transferència: ES05 0049 1877 4522 1072 7942

Donacions

Per rebre el certificat de donació per la declaració de renda, si us plau completa el formulari següent: