Fundació URV

Col·labora amb la recerca de la URV. Volem comptar amb tu!

Els investigadors de la Universitat Rovira i Virgili porten a terme projectes que aborden diversos problemes i necessitats, tots ells rellevants per a la societat. Gràcies a la vostra col·laboració, els projectes de recerca reben un impuls que els ajuda a avançar i aconseguir resultats.

La teva aportació és molt important, sigui quina sigui la quantitat que donis, contribuiràs al progrés social, econòmic i cultural.

Des de la Fundació URV garantim que les donacions es destinen íntegrament al finançament de projectes de recerca.

Projectes en els que pots participar:


                       


Contribueix a impulsar la recerca que es fa a la URV

La USPIR és la Unitat de Suport a les Propostes Internacionals de Recerca i Innovació. Té l'objectiu de donar suport a la comunitat investigadora en la redacció de propostes per aconseguir finançament internacional dels seus projectes de recerca.

Des del 2019 s'ha incrementat un 75% l'obtenció de recursos per a la recerca, un finançament que ha repercutit directament en projectes d'investigació de nivell internacional i també d'altres que beneficien la comunitat i les entitats del territori.

Amb el teu ajut posarem a l'abast de la comunitat investigadora les millors eines per fer projectes de recerca més competitius i impulsar la investigació en benefici de la ciutadania.

VIDEOS PRESENTACIÓ

Més informació sobre donacions: te(ELIMINAR)@fundacio.urv.cat / Tel: 977 558 453
 


     

*Els camps són obligatoris

Tipus de donació

Dades bancàries per fer efectiva la transferència: ES94 0182 6035 4802 0160 5709

Donacions

Per rebre el certificat de donació per la declaració de renda, si us plau completa el formulari següent:

Informació bàsica de protecció de dades: Responsable del tractament: Fundació URV; Finalitat: Recollida de dades per a la gestió i formalització de les donacions a projectes de la URV; Legitimació: per al compliment d'una obligació legal aplicable; Destinataris: La Universitat Rovira i Virgili; Drets: accés, rectificació, supressió i altres drets detallats en la informació addicional. Pot consultar la informació addicional detallada a la política de privacitat.