Fundació URV

Col·labora amb la recerca de la URV. Volem comptar amb tu!

Els investigadors de la Universitat Rovira i Virgili porten a terme projectes que aborden diversos problemes i necessitats, tots ells rellevants per a la societat. Gràcies a la vostra col·laboració, els projectes de recerca reben un impuls que els ajuda a avançar i aconseguir resultats.

 La teva aportació és molt important, sigui quina sigui la quantitat que donis, contribuiràs al progrés social, econòmic i cultural.

Des de la Fundació URV garantim que les donacions es destinen íntegrament al finançament de projectes de recerca.

Projectes en els que pots participar:


                       


El grup de la Fibromialgia (FM) de la URV va néixer l'any 2012 i les col·laboracions internacionals amb USA van començar posteriorment. Sorgeix com a resultat de més de 30 anys d'experiència en recerca en aspectes d'atenció integrativa en salut on aspectes psicològics i socials s'incorporen a l'abordatge biològic.


El projecte actual vol analitzar com l'estigma i la desigualtat en les Polítiques de Salut segons Gènere afecten a la fibromialgia.

Esperem que el nostre equip d'estudi internacional pugui proporcionar a través de la recerca una base que pugui millorar l'atenció basada en l'evidencia en les persones amb fibromialgia.  Volem contribuir a modificar les polítiques socials i de salut per a una millor atenció a aquesta malaltia.

El consorci internacional d'investigació inclou diversos experts en fibromiàlgia de Luther College, Decorah, Iowa (EUA); Universitat Rovira i Virgili, Hospital Santa Maria de Lleida; Atenció Primària de Gestió Territorial de Terres de l'Ebre,  i Mayo Clínic, Rochester, Minnesota (EUA).

Més informació sobre el Grup de Fibromialgia.

Més informació sobre donacions: te(ELIMINAR)@fundacio.urv.cat / Tel: 977 558 453
 


     

*Els camps són obligatoris

Tipus de donació

Dades bancàries per fer efectiva la transferència: ES94 0182 6035 4802 0160 5709

Donacions

Per rebre el certificat de donació per la declaració de renda, si us plau completa el formulari següent:

Informació bàsica de protecció de dades: Responsable del tractament: Fundació URV; Finalitat: Recollida de dades per a la gestió i formalització de les donacions a projectes de la URV; Legitimació: per al compliment d'una obligació legal aplicable; Destinataris: La Universitat Rovira i Virgili; Drets: accés, rectificació, supressió i altres drets detallats en la informació addicional. Pot consultar la informació addicional detallada a la política de privacitat.