Fundació URV

Col·labora amb la recerca de la URV. Volem comptar amb tu!

Els investigadors de la Universitat Rovira i Virgili porten a terme projectes que aborden diversos problemes i necessitats, tots ells rellevants per a la societat. Gràcies a la vostra col·laboració, els projectes de recerca reben un impuls que els ajuda a avançar i aconseguir resultats.

La teva aportació és molt important, sigui quina sigui la quantitat que donis, contribuiràs al progrés social, econòmic i cultural.

Des de la Fundació URV garantim que les donacions es destinen íntegrament al finançament de projectes de recerca.

Projectes en els que pots participar:


                       


El Projecte Aliança STEM Alt Camp cerca fomentar l'educació ambiental, des d'una vessant científica i experimental, als centres educatius de la comarca de l'Alt Camp aprofitant els recursos i material didàctic de la divisió URV Divulga de la URV. Amb aquesta finalitat, la divisió URV Divulga proposarà anualment i durà a terme un programa d'activitats d'educació ambiental a l'Alt Camp, segons la disponibilitat econòmica i les prioritats que es proposin des del Consell Comarcal. Finalitzat el programa d'activitats, URV Divulga emetrà una memòria d'actuacions a través del portal de donacions de la FURV.

El Consell Comarcal de l'Alt Camp col·laborarà proporcionant els mitjans personals i materials necessaris per tal de donar suport en la coordinació de l'actuació conjunta, així i com, en el seguiment de la correcta execució de les activitats i la seva valoració final.

Més informació sobre les actuacions proposades pel curs 2021-2022.

Més informació sobre donacions: te(ELIMINAR)@fundacio.urv.cat / Tel: 977 558 453
 


     

*Els camps són obligatoris

Tipus de donació

Dades bancàries per fer efectiva la transferència: ES94 0182 6035 4802 0160 5709

Donacions

Per rebre el certificat de donació per la declaració de renda, si us plau completa el formulari següent:

Informació bàsica de protecció de dades: Responsable del tractament: Fundació URV; Finalitat: Recollida de dades per a la gestió i formalització de les donacions a projectes de la URV; Legitimació: per al compliment d'una obligació legal aplicable; Destinataris: La Universitat Rovira i Virgili; Drets: accés, rectificació, supressió i altres drets detallats en la informació addicional. Pot consultar la informació addicional detallada a la política de privacitat.