Centres TECNIO de Suport a la Innovació Tecnològica

TECNIO és el segell que atorga la Generalitat de Catalunya, a través d'ACCIÓ, per identificar i donar visibilitat als desenvolupadors de tecnologia del sistema R+D+I de Catalunya que presentin capacitats tecnològiques diferencials i amb capacitat de transferir-les per enfortir el teixit empresarial i fer atractiu internacionalment el ecosistema català d'innovació.

Vols tenir l'acreditació TECNIO? Has de tenir present que els desenvolupadors TECNIO són grups universitaris, centres del CSIC o centre de recerca CERCA. Si vols revisar tots els requisits, pots fer consulta a l'apartat 1.1 de l'Annex de la Resolució.

Beneficis que t'aporta una entitat amb el segell TECNIO.

  • Et dóna accés a noves tecnologies.
  • Et cobreix necessitats tecnològiques per ajudar-te a desenvolupar productes o serveis innovadors.
  • Et connecta amb nous socis o proveïdors tecnològics.
  • Et facilita la participació en programes internacionals d'RD i Innovació.

Centres de la URV acreditats amb el segell TECNIO:

AMIC - Aplicacions Ambientals i Industrials de la Catàlisi

AMIC és un centre d'innovació que treballa per aportar solucions claus en mà per a problemes medioambientals i industrials dels sectors productius.

AMIC té àmplia experiència en reaccions catalítiques tals com: Hidrogenació, Deshidrogenació, Oxidació, Hidrodecloració, Isomerització, Eterficació,...

Pujar

TecnATox: Centre de Tecnologia Ambiental Alimentària i Toxicològica

TecnATox és un centre de recerca especialitzat en la Innovació i Transferència de Tecnologia en l’àmbit Alimentari, Ambiental i Toxicològic. La seva activitat es centra en el camp dels contaminants mediambientals i alimentaris, i dels seus possibles riscos i/o beneficis sobre la salut de la població i l’ecosistema que envolta les diferents activitats empresarials.

A partir de les especificacions proposades pels seus clients, TecnATox pretén controlar i assegurar la qualitat, la innovació i la millora contínua en els productes i serveis, complint els requisits de les empreses adquirits com a propis, millorant així l’eficàcia en la recerca i innovació, i augmentant la satisfacció dels seus clients.

Pujar

Més informació sobre l’acreditació TECNIO aquí.