Centre de Formació Permanent

El Centre de Formació Permanent emmarca la seva actuació en matèria de formació en la perspectiva de l'educació permanent, integrant el saber, el saber ser i el saber fer.

El Centre de Formació Permanent de la Fundació URV té la seu a la ciutat de Reus, en un edifici modernista de l'any 1901, a l'entorn enjardinat de Mas Miarnau.

Posa a l’abast de la ciutadania, els professionals i les empreses una extensa oferta de formació permanent, amb l’objectiu de facilitar-los l’ampliació de coneixements, el reciclatge i l’especialització professional.

El catàleg de l'oferta formativa es basa en criteris de qualitat acadèmica, s'adapta a les demandes del teixit social i econòmic i s'anticipa a les necessitats dels perfils professionals emergents.

Missió:

El CFP té com a missió satisfer, des de l'àmbit universitari i amb un alt nivell de qualitat, les necessitats de formació al llarg de la vida de les persones i les organitzacions.

Emmarca la seva actuació en matèria formativa en la perspectiva de l'educació permanent, integrant el saber, el saber ser i el saber fer.

Entén l'aprenentatge permanent com tota activitat d'aprenentatge útil, realitzada al llarg de la vida, adreçada a millorar els coneixements, les actituds, les aptituds i les competències dels individus.

L'oferta formativa s'adreça al conjunt de la societat per facilitar l'ocupabilitat, impulsar la cooperació com a estratègia de relació, promoure la coresponsabilitat social en la formació permanent, fomentant-hi la participació d'empreses i institucions.

Visió:

El Centre de Formació Permanent aspira a ser un centre reconegut per la seva qualitat i el seu compromís en la millora de la formació permanent.

 • Atenció al públic
 • Horari d'hivern:
  De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
  Dilluns i dimecres, de 16 a 18:30 h
 • Horari d'estiu (de juny a setembre):
  De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
 • Contacte
 • Fundació URV
  Centre de Formació Permanent
 • Av. Onze de Setembre, 112
  43203 Reus
 • (+34) 977 779 950
 • formacio(ELIMINAR)@fundacio.urv.cat