WellTech, SL

Welltech Treatment Management System, SL neix en el marc de les activitats de recerca aplicada del grup d'investigació ALGOS, grup multidisciplinari interessat per l'estudi i el tractament del dolor, l'objectiu del qual és desenvolupar i contrastar procediments terapèutics eficaços per ajudar a les persones que pateixen dolor. En aquest sentit, l'empresa desenvolupa programari d'assistència per a teràpies que estaran adreçades a promoure el benestar, tant emocional com físic, de les persones que pateixin qualsevol tipus de dolor. L'empresa també assessora als seus clients en l'ús d'apps dissenyades per aquest objectiu i promou la recerca i la formació de professionals per facilitar el benestar de les persones.

Algunes de les aplicacions que comercialitzarà l'empresa són Painometer, Fibroline i Welltech App. Painometer permet als usuaris monitoritzar el nivell de dolor que pateixen per portar un control del mateix i va ser premiada en les IV Jornades R+D+i en TIC i Salut. Fibroline proporciona recursos per afrontar la malaltia de la fibromiàlgia i millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen, i obtingué una accèssit en els VIII Premis de Fibromialgia atorgat per la Fundació d'Afectats de Fibromialgia i Síndrome de Fatiga Crònica. Welltech App té la mateixa estructura que les altres dues però sense un contingut específic, ja que serà el terapeuta del pacient qui la emplenarà de contingut digital en funció de les necessitats de l'usuari final. Es tracta, doncs, d'una aplicació que implica una relació professional sanitari-pacient.

Investigador principal : Dr. Miró, catedràtic de Psicologia de la Salut i director de la Unitat per l'Estudi i Tractament del Dolor - ALGOS de la URV

Equip emprenedor: Roman Roset, Rocío de la Vega, Laura Hernández i José Manuel Hernández