Notícies

· Convocatòries

Oberta convocatòria: The Collider 2024

The Collider és el programa dedicat a tech transfer del Mobile World Capital Barcelona que dona suport a projectes científics i de gran capacitat innovadora durant la seva transició del laboratori al mercat. 

The Collider treballa amb els agents de l’ecosistema per reforçar els mecanismes de transferència tecnològica a Catalunya, Espanya i Europa, tot facilitant la creació de startups científico-tecnològiques. 

Cal destacar que, per aquesta edició Collider ha arribat a un acord amb l'AGAUR per a que aquells projectes que han estat finançats amb un ajut PRODUCTE tinguin preferència per poder participar al programa d'acceleració.

A més, en aquesta edició s'ha "dividit" l'antic programa en dues fases:

  • Opportunity Validation: es treballen aspectes com el mercat, la comercialització, la configuració de l'equip i s'acaba presentant el projecte en un demoday.
  • Business Validation: es treballa la confecció d'un equip interdisciplinari (amb aportació d'un CEO i/o un CTO) i l'equip treballa el projecte per mirar d'aconseguir que el panell d'inversió de Collider inverteixi en el projecte per crear l'spin-off.

Sol·licituds

Aquells projectes que vulguin començar al setembre 2024 han de fer la inscripció fins al 30 de juny 2024. Tots els projectes que s'inscriguin després, passaran automàticament a l'edició que començarà el gener de 2025.