Notícies

· Convocatòries

Oberta convocatòria: Cupons ACCIÓ 2024

El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que la convocatòria de Cupons ACCIÓ 2024 obrirà el dia 30 de maig a les 09:00 h. 

Els Cupons ACCIÓ ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l'assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ. Un suport que equival a un descompte econòmic directe de fins a 20.000 euros en la contractació dels serveis d'un expert acreditat per ACCIÓ en cadascuna de les seves set modalitats.                                                                                      

Tipus de cupons

  • Cupons ACCIÓ a l'estratègia: tenen per objectiu acompanyar a les persones clau d'una empresa a fer un procés de reflexió sobre el model de negoci i d'innovació de l'organització i definir noves iniciatives davant els canvis que poden impactar al negoci.
  • Cupons ACCIÓ Green: amb l'objectiu d'avançar cap a la neutralitat climàtica, aquests cupons permetran identificar oportunitats d'innovació tecnològica per reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle o per disminuir la vulnerabilitat de l'empresa respecte a l'emergència climàtica.
  • Cupons ACCIÓ d'iniciació a l'exportació: permetran fer els primers passos cap a l'expansió internacional de l'empresa, podent bescanviar-se pel desenvolupament d'un pla de promoció internacional o per la subcontractació d'un Export Manager.
  • Cupons ACCIÓ International eTrade: Amb aquests cupons podràs accedir a un servei d'assessorament per definir la teva estratègia digital internacional, fer un pla d'accions als canals digitals o fer una anàlisi completa de la teva presència online.
  • Cupons ACCIÓ de programes europeus i R+D+I: són una oportunitat per fer realitat els teus projectes a través de programes com Horizon Europe, Life o Digital Europe Programme, entre d'altres.
  • Cupons ACCIÓ a la propietat industrial i intel·lectual: tenen per objectiu ajudar l'empresa a protegir el seu coneixement innovador a través de la realització d'estudis que permetin explotar-lo i la de disposar de registres oficials de propietat industrial.
  • Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades: Amb aquests cupons podràs fer estudis de viabilitat tecnològica, analitzar nous models de negoci basats en l'ús de tecnologies avançades, fer proves de concepte o desenvolupar nous prototips, entre d'altres.

Sol·licitud

El termini de sol·licituds iniciarà el 30 de maig a les 9 del matí

No ho ajornis, els Cupons ACCIÓ es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i s'exhaureixen en poc temps!