Notícies

· Convocatòries

Convocatòria Nuclis d'R+D 2024

El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha publicat les bases reguladores de la línia de subvencions per a Nuclis d'R+D i Nuclis d'R+D Green.

A través d’aquests ajuts els projectes liderats per una empresa catalana i que tinguin com a objecte fer front als nous reptes de la transformació tecnològica i verda, podran rebre fins a 250.000 euros a fons perdut per desenvolupar un projecte diferencial.     

                                                                                            

Línies d’ajuts

Els Nuclis d'R+D empresarial s’organitzen en les tres línies d’ajuts següents:

  • Nuclis d'R+D Green en canvi climàtic:  tenen per objectiu ajudar les empreses a realitzar projectes d'R+D per solucionar i millorar els efectes de l'emergència climàtica.
  • Nuclis d'R+D Green en Economia circular, àmbit dels residus: per desenvolupar nous projectes de recerca i desenvolupament relacionats amb els residus amb l'objectiu d'iniciar nous processos a l'empresa o millorar els existents a partir d'innovacions tecnològiques.
  • Nuclis d'R+D, el salt tecnològic definitiu: adreçat a projectes de recerca i desenvolupament amb l'objectiu d'ajudar les empreses a desenvolupar nous productes, processos o serveis d'alt risc tecnològic.

Sol·licitud

La convocatòria 2024 dels Nuclis d'R+D obrirà pròximament.