Notícies

· Informacions d'interès

La Fundació URV incorpora 10 persones a la plantilla a través de contractes de primera experiència professional

Les 10 persones que s'han incorporat a la plantilla de la Fundació URV assistiran a les àrees de recursos humans, contractació pública, gestió econòmica, màrqueting, informàtica, a la Gestió Acadèmica del CFP i a la Unitat de Valorització del CTTi.

Aquestes actuacions, que permeten formalitzar un contracte laboral de 12 mesos, estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència -Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

El programa (SOC - PRIMERA EXPERIÈNCIA -ref. BDNS 709193) està destinat a persones joves aturades amb més de 16 anys i menys de 30, inscrites a l'Oficina de Treball corresponent del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a persona demandant d'Ocupació no ocupada (DONO).

L'objectiu és que els joves desocupats tinguin l'oportunitat d'adquirir les seves primeres experiències en el món laboral, a més de competències i habilitats socials i professionals, com ho són la capacitat d'adaptació, la creativitat o dots de lideratge, entre moltes altres.