Notícies

· Informacions d'interès

La URV forma part del Clúster Food Service

Fruit de la integració del Food & Nutrition Clúster dintre el Clúster Food Service, a partir de l'1 d'Abril, la URV forma part del Clúster Food Service,

El Clúster Foodservice de Catalunya és una organització clúster que té com a objectiu principal promoure i reforçar la competitivitat del segment del foodservice. de Catalunya i estimular i explotar les sinèrgies entre els membres de la cadena de valor per tal d'impulsar el desenvolupament de projectes transformadors.

Aquesta entrada, suposarà formar part d'una grup estratègic d'empreses per a participar en el desenvolupament de projectes i conèixer nous reptes estratègics i tendències del sector.

La Fundació URV participa, com a delegada de la URV, en els clústers i en les activitats que aquests realitzen, i anima a tots els investigadors que tinguin interès a participar en les activitats que es proposen per tal de dinamitzar el sector.

Recordar que la URV/FURV participa activament amb altres clústers, com són:

Clúster INNOVI, representa el clúster del sector vitivinícola català. Va néixer el 2009 amb la missió de consolidar la regió vitivinícola de Catalunya com un referent en matèria d'innovació i qualitat global. L'objectiu principal d'INNOVI és promoure la competitivitat de les empreses de tota la cadena de valor del sector vitivinícola català, mitjançant la col·laboració i la innovació. INNOVI està obert a tota la cadena de valor del sector vitivinícola i els seus agents i institucions de suport. Des de viticultors, elaboradors de vi i cava, proveïdors (maquinària, ampolles, taps, càpsules, etc.), empreses de serveis auxiliars, distribució i venda, així com universitats i centres tecnològics, associacions i administracions que actuen en el sector. Actualment som més de 50 socis de tota la cadena de valor del sector vitivinícola.

Clúster TIC Catalunya Sud (TICSUD.CAT), és una associació impulsada pel sector públic i liderada pel sector privat, amb el suport del la URV, que té com a objectiu fonamental promoure i contribuir a la competitivitat en la cadena de valor del sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació al Camp de Tarragona i a les Terres del Ebre. En la actualitat el TICSUD.CAT està format per 44 empreses i entitats.

Aquest activitat es realitza amb el suport dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 amb un ajut total de 1.963.522,74€ i un cofinançament FEDER de 981.761,37€.