Notícies

· Convocatòries

Pla estatal RDI: Programa NEOTEC

El Govern dóna suport amb 25 milions d'euros a les noves empreses innovadores de base tecnològica. El Programa NEOTEC contribueix a l'emprenedoria destinant fins a 250.000 euros per empresa

El Consell de Ministres va aprovar divendres passat (12/04/2019) ajudes per valor de 25 milions d'euros per a nous projectes empresarials d'empreses innovadores de base tecnològica. Aquesta nova convocatòria d'ajuts a la innovació s'emmarca en el Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020 i correspon al Programa NEOTEC, que té tres grans objectius: afavorir el finançament d'empreses d'alt potencial de creixement, accelerar la transferència de coneixement des d'organismes de recerca públics i universitats i contribuir a l'emprenedoria.

Per tal d'assolir aquests objectius, a través d'aquesta convocatòria es concediran ajuts per finançar la posada en marxa de nous projectes empresarials que requereixin l'ús de tecnologies, o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora, i en els que l'estratègia de negoci es basi en el desenvolupament de tecnologia.