Notícies

·

Aplicacions fotocatalítiques en el tractament d'aigües residuals

El passat 18 de juliol va tenir lloc el workshop d'àmbit nacional organitzat per la Xarxa Temàtica FOTOCAT. La jornada sobre tractaments avançats d'aigües residuals titulada "Aplicacions fotocatalítiques en el tractament d'aigües residuals", va aplegar 20 empreses, de les quals 7 van participar via streaming.

La jornada va constar de diverses ponències sobre l'aplicació de la fotocatàlisi en diferents sectors industrials i també va comptar amb la participació de tècnics de CDTI i ACCIÓ, que van explicar les diferents línies d'ajuts que poden sol·licitar les empreses per finançar els seus projectes de R+D.

La Xarxa FOTOCAT és una xarxa d'excel·lència finançada pel Ministeri d'Economia i Competitivitat, que té com a objectiu aconseguir un avanç significatiu en el desenvolupament de materials i sistemes de reacció fotocatalítics per al tractament i reutilització d'aigües residuals. Aquesta xarxa està coordinada per la Universitat Rovira i Virgili, amb participació de diversos grups i centres de recerca espanyols.