Curs Superior en Poda de Respecte: protecció i longevitat de la vinya

  • Curs obert
  • Curs semipresencial

Fitxa Tècnica

Adreçat a:
  • Persones formades en mòduls formatius de Viticultura, Enologia o Agronomia, persones graduades en Enologia, Enginyeria Agrícola (tècnica i superior), Biologia, Mediambient i altres similars.
  • Professionals experts com:
    • Gestors d'explotacions vitivinícoles
    • Responsables tècnics de viticultura
    • Enginyers agrícoles
    • Consultors vitivinícoles
    • Persones amb experiència professional en poda
    • Docents de l'àmbit agrícola
Codi:
CPODEA-A1-2021-1
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Objectius:
Conèixer en profunditat els elements d'anatomia i fisiologia de la vinya i els elements de patologia vegetal per millorar i perpetuar la qualitat i la longevitat de la vinya i millorar la gestió d'equips de poda: tècnica, pràctica i gestió d'equip de poda en verd.
Coordinació acadèmica:
Maria Francesca Fort Marsal
Docents:
Maria Francesca Fort Marsal
Miriam Lampreave Figueras
Durada:
126 h
Impartició:
semipresencial
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà
Dates:
del 02/11/2021 al 07/05/2022
Especificació durada:
126 h
Horari:

 

Les sessions teòriques s'impartiran de dilluns a divendres de 17 a 20 h.

Les sessions pràctiques de poda en camp tindran lloc de 9 a 13.30 i de 14 a 17.30

Les sessions presencials seran: del 25 al 27 de novembre (pràctiques de poda en camp), del 20 al 22 de gener i del 5 al 7 de maig (pràctiques de poda en camp).

 

Ubicació:
Facultat de Enologia
Preu:
1800 €
Contacte:
Telèfon de contacte:
977 77 99 64
Entitats col·laboradores:

          

Temari del curs

Inscripció