Adreçat a:
Professionals del sector vitivinícola que vulguin adquirir coneixements pràctics sobre les principals tècniques vitícoles i enològiques que es desenvolupen en un celler.
Codi:
CENVICEA-I3-2024-8
Títol al que dóna dret:
Certificat d'aprofitament
Objectius:
Comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals, així com els diferents processos enològics que intervenen en la elaboració de vins. Entendre els elements claus en el control de la traçabilitat i la seguretat alimentària. Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins, descobrint les principals regions vitivinícoles d¿Espanya i del món. Comprendre l'impacte i la influència de la vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.
Competències professionals:
- Capacitat de liderar una empresa o departament vinculada al sector vitivinícola.
- Gestionar un equip de persones al seu càrrec i tenir capacitat per treballar en equip.
- Capacitat per comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals.
- Capacitat per comprendre els processos enològics bàsics que intervenen en la elaboració de vins.
- Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins.
- Conèixer les principals regions vitivinícoles del mon, així com l'impacte i la influència de la vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.
Coordinació acadèmica:
Pedro Cabanillas Amboades
Docents:
Joan Miquel Canals Bosch
Fernando Zamora Marin
M. Assumpta Mateos Fernández
Nicolas André Louis Rozes
Albert Mas Barón
Pedro Cabanillas Amboades
Jaume Gramona Martí
Fernando Zamora Marin
M. Assumpta Mateos Fernández
Nicolas André Louis Rozes
Albert Mas Barón
Pedro Cabanillas Amboades
Jaume Gramona Martí
Durada:
15,5 ECTS
Impartició:
presencial
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà, Català
Dates:
del 01/03/2024 al 22/06/2024
Horari:
Divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Ubicació:
Seu de la Wine Business School
C/ Amàlia Soler, 29 - Vilafranca del Penedès
C/ Amàlia Soler, 29 - Vilafranca del Penedès
Preu:
1670 €
Contacte:
Raquel Ramos - raquel.ramos@fundacio.urv.cat