Enologia, Viticultura i Tast

Fitxa Tècnica

Adreçat a:
Professionals del sector vitivinícola que vulguin adquirir coneixements pràctics sobre les principals tècniques vitícoles i enològiques que es desenvolupen en un celler.
Codi:
CENVICEA-I4-2025-9
Títol al que dóna dret:
Certificat d'aprofitament
Objectius:
Comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals, així com els diferents processos enològics que intervenen en la elaboració de vins. Entendre els elements claus en el control de la traçabilitat i la seguretat alimentària. Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins, descobrint les principals regions vitivinícoles d¿Espanya i del món. Comprendre l'impacte i la influència de la vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.
Coordinació acadèmica:
Pedro Cabanillas Amboades
Olga Busto Busto
Docents:
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
Joan Miquel Canals Bosch
Fernando Zamora Marin
M. Assumpta Mateos Fernández
Nicolas André Louis Rozes
Albert Mas Barón
Pedro Cabanillas Amboades
Jaume Gramona Martí
Christophe Marquet
César Cánovas Herrerías
Anna Casabona París
Antoni Sánchez Ortiz
Durada:
15,7 ECTS (159 h)
Impartició:
presencial
Dates:
del 01/03/2025 al 30/06/2025
Horari:
Divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Ubicació:
Seu de la Wine Business School
C/ Amàlia Soler, 29 - Vilafranca del Penedès
Preu:
1670 €
Contacte:

Temari del curs

Inscripció