Enologia, Viticultura i Tast

Fitxa Tècnica

Coorganitza:

Logo UVIC      Logo The Wine Business School

Adreçat a:
Professionals del sector vitivinícola que vulguin adquirir coneixements pràctics sobre les principals tècniques vitícoles i enològiques que es desenvolupen en un celler.
Codi:
CENVICEA-I3-2024-8
Títol al que dóna dret:
Certificat d'aprofitament
Objectius:
Comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals, així com els diferents processos enològics que intervenen en la elaboració de vins. Entendre els elements claus en el control de la traçabilitat i la seguretat alimentària. Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins, descobrint les principals regions vitivinícoles d¿Espanya i del món. Comprendre l'impacte i la influència de la vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.
Competències professionals:

  • Capacitat de liderar una empresa o departament vinculada al sector vitivinícola.

  • Gestionar un equip de persones al seu càrrec i tenir capacitat per treballar en equip.

  • Capacitat per comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals.

  • Capacitat per comprendre els processos enològics bàsics que intervenen en la elaboració de vins.

  • Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins.

  • Conèixer les principals regions vitivinícoles del mon, així com l'impacte i la influència de la vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.


Coordinació acadèmica:
Pedro Cabanillas Amboades
Docents:
Joan Miquel Canals Bosch
Fernando Zamora Marin
M. Assumpta Mateos Fernández
Nicolas André Louis Rozes
Albert Mas Barón
Pedro Cabanillas Amboades
Jaume Gramona Martí
Durada:
15,5 ECTS
Impartició:
presencial
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà, Català
Dates:
del 01/03/2024 al 22/06/2024
Horari:
Divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Ubicació:
Seu de la Wine Business School
C/ Amàlia Soler, 29 - Vilafranca del Penedès
Preu:
1670 €
Contacte:

Temari del curs

Inscripció