Adreçat a:
Professionals del sector vitivinícola que vulguin adquirir coneixements pràctics sobre les principals tècniques vitícoles i enològiques que es desenvolupen en un celler.
Codi:
CENOVIEA-I1-2026-1
Títol al que dóna dret:
Certificat d'aprofitament
Objectius:
Adquirir coneixements sobre la producció vitivinícola:
- pràctiques vitícoles anuals en el vinyet (objectius i costos)
- entrades de verema en el celler
- principals tècniques de vinificació
- així com de geografia i cultura vitivinícola.
Coordinació acadèmica:
Pedro Cabanillas Amboades
Docents:
Pedro Cabanillas Amboades
Joan Miquel Canals Bosch
Anna Casabona París
César Cánovas Herrerías
Jaume Gramona Martí
Christophe Marquet
Albert Mas Barón
M. Assumpta Mateos Fernández
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
Nicolas André Louis Rozes
Antoni Sánchez Ortiz
Fernando Zamora Marin
Joan Miquel Canals Bosch
Anna Casabona París
César Cánovas Herrerías
Jaume Gramona Martí
Christophe Marquet
Albert Mas Barón
M. Assumpta Mateos Fernández
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
Nicolas André Louis Rozes
Antoni Sánchez Ortiz
Fernando Zamora Marin
Durada:
8.95 ECTS (88.5 h)
Impartició:
virtual
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà, Català
Dates:
del 28/02/2026 al 30/06/2026
Horari:
Aula virtual amb connexions sincròniques en horari de divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Les classe finalitzen a finals de juny de 2026.
Les classe finalitzen a finals de juny de 2026.
Ubicació:
Plataforma virtual MOODLE.
Preu:
1465 €
Contacte:
Raquel Ramos - raquel.ramos@fundacio.urv.cat