Enologia i Viticultura

Fitxa Tècnica

Adreçat a:

Professionals del sector vitivinícola que vulguin adquirir coneixements pràctics sobre les principals tècniques vitícoles i enològiques que es desenvolupen en un celler.

Codi:
CENOVIEA-I1-2026-1
Títol al que dóna dret:
Certificat d'aprofitament
Objectius:

Adquirir coneixements sobre la producció vitivinícola:

- pràctiques vitícoles anuals en el vinyet (objectius i costos)

- entrades de verema en el celler

- principals tècniques de vinificació

- així com de geografia i cultura vitivinícola.

Coordinació acadèmica:
Pedro Cabanillas Amboades
Docents:
Pedro Cabanillas Amboades
Joan Miquel Canals Bosch
Anna Casabona París
César Cánovas Herrerías
Jaume Gramona Martí
Christophe Marquet
Albert Mas Barón
M. Assumpta Mateos Fernández
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
Nicolas André Louis Rozes
Antoni Sánchez Ortiz
Fernando Zamora Marin
Durada:
8.95 ECTS (88.5 h)
Impartició:
virtual
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà, Català
Dates:
del 28/02/2026 al 30/06/2026
Horari:
Aula virtual amb connexions sincròniques en horari de divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.

Les classe finalitzen a finals de juny de 2026.
Ubicació:
Plataforma virtual MOODLE.
Preu:
1465 €
Contacte:

Temari del curs

Inscripció