El perfil és professional i acadèmic, permetent que l'alumne s' incorpori a la vida laboral en un sector vitícola ecosostenible o en la millora i actualització del coneixement dels professionals amb experiència en el sector.
- Graduats i professionals tant de l' administració pública com de l'empresa privada, que desitgin aprofundir en l' àmbit del sector vitivinícola en relació amb canvi climàtic, la sostenibilitat i el desenvolupament d' estratègies per millorar l' activitat versus aquests paràmetres.
- Graduats d'enologia, agronomia, biologia, tecnologia dels aliments, enginyers agrònoms, enginyers tècnics agrícoles, ciències ambientals o titulacions equivalents.
- Professionals del món de la comunicació vitivinícola amb coneixements bàsics.
- Professionals de l'enoturisme.
- Assessors d'empreses vitivinícoles.
- Ambientòlegs gestors de sistemes agropecuaris.
- Investigadors i/o gestors de projectes R+D.
- Empresaris, directors i tècnics d'empreses.
- Personal docent de l’àmbit de l’ agroecologia.
- Sommeliers
Formar professionals en la recerca interdisciplinària de la interfície sòl-planta-atmosfera, capaços d'integrar nous models sostenibles de gestió de la vinya, facilitar respostes en temps real i específiques als actors de la indústria enològica per mitigar el canvi climàtic i aconseguir una viticultura resilient en el curt, mitjà i llarg termini, i la millora de la qualitat dels vins resultants d'aquestes actuacions tot seguint les normatives de sostenibilitat ambiental.
Antoni Sánchez Ortiz
Miriam Lampreave Figueras
Elisabet De Anguera Bachs
David Baixas Lehnberg
Ester Bachs Romaguera
Sergi Caballero González
Inmaculada Funes Mesa
Lluís Nache Dachs