Programa subvencionat
Preu final amb la subvenció del Pla Microcred: 375 €
Preu original del programa: 1.350 € (aquest preu està pendent d'aprovació pels òrgans de govern de la URV corresponents).
Aquests estudis estan finançats amb fons públics amb una subvenció de fins al 70% del cost directe del programa formatiu. Estan adreçats a persones residents d’entre 25 i 64 anys.
Adreçat a persones interessades en aprofundir en el món del vi i la seva degustació, tant professionals com aficionats. Pensat per a treballadors dels sectors vitivinícola, comercial, hostaler i enoturístic.
Aprofundir en el coneixement del món vitivinícola, proporcionant les bases teòriques i pràctiques que permetin a l¿estudiant conèixer, avaluar i descriure correctament els vins per tal de poder desenvolupar les tasques específiques pròpies en l'àmbit d¿empreses vitivinícoles, distribuïdores comercials de vins, botigues especialitzades, hostaleria i enoturisme.
L¿objectiu és adquirir sòlids coneixements mitjançant la combinació de tastos de vins del món amb les bases teòriques que expliquen les tècniques de producció vitícola emprades en el conreu de la vinya, els processos tècnics i microbiològics que intervenen en els diferents sistemes de vinificacions i els processos d¿evolució, criança i envelliment que s¿apliquen als vins pertanyents a les diferents zones vitivinícoles.
Joan Miquel Canals Bosch
Anna Casabona París
César Cánovas Herrerías
M. Assumpta Mateos Fernández
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
Nicolas André Louis Rozes
Fernando Zamora Marin










