Introducció a la Viticultura

Fitxa Tècnica

Temari del curs

Mòdul:
M1. Biologia de la vinya
ECTS:
,4
Durada:
4 h.
Idiomes:
Castellà
Contingut:

1. CLASSIFICACIÓ BOTÀNICA
2. ORIGEN DE LA BIODIVERSITAT DE LA VID
3. EROSIÓ GENÈTICA DE LA DIVERSITAT DE LA VID
4. ORGANOGRAFIA
5. CICLE BIOLÒGIC
6. FISIOLOGIA DE LA VID (CICLE VEGETATIU I REPRODUCTOR)

Mòdul:
M2. Viticultura
ECTS:
1,6
Durada:
16 h.
Idiomes:
Castellà
Contingut:

1. EDAFOLOGIA I MANEIG DEL SÒL
2. CLIMATOLOGIA
3. LA PODA
4. SISTEMES DE CONDUCCIÓ
5. ESTRATÈGIES DE PLANTACIÓ D'UNA VINYA
6. REG A LA VINYA
7. ABONAT
8. MADURACIÓ (INDUSTRIAL I FENÒLICA) I DATA DE LA VEREMA

Mòdul:
M3. Estrès biòtic i abiòtic
ECTS:
,5
Durada:
5 h.
Idiomes:
Castellà
Contingut:

1. PLAGUES
2. NEMATODES
3. FONGS
4. VIRUS
5. BACTERIES
6. ALTRES AGENTS BIOLÒGICS
7. CARENCIAL
8. HÍDRIC
9. TEMPERATURES EXTREMES
10. SALINITAT
11. ANAEROBIÒTIC
12. LUMÍNIC
13. PER CONTAMINACIÓ

Mòdul:
M4. Producció i qualitat
ECTS:
,1
Durada:
1 h.
Idiomes:
Castellà
Contingut:

1. PRODUCCIÓ I QUALITAT

Mòdul:
M5. Altres tipus de viticultura
ECTS:
,4
Durada:
4 h.
Idiomes:
Castellà
Contingut:

1. DE PRESICIÓ
2. ECOLÒGICA
3. BIODINÀMICA
4. REGENERATIVA

Inscripció