Tècniques de Producció Vitivinícola

Fitxa Tècnica

Coorganitza:

Universitat de Vic


Wine Business School

Adreçat a:
Professionals del sector vitivinícola que vulguin adquirir coneixements pràctics sobre les principals tècniques vitícoles i enològiques que es desenvolupen en un celler.
Codi:
CTEPVEA-I3-2023-7
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Objectius:
Comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals, així com els diferents processos enològics que intervenen en la elaboració de vins. Entendre els elements claus en el control de la traçabilitat i la seguretat alimentària. Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins, descobrint les principals regions vitivinícoles d¿Espanya i del món. Comprendre l'impacte i la influència de la vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.
Competències professionals:
o Capacitat de liderar una empresa o departament vinculada al sector vitivinícola.

o Gestionar un equip de persones al seu càrrec i tenir capacitat per treballar en equip.

o Capacitat per comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals.

o Capacitat per comprendre els processos enològics bàsics que intervenen en la elaboració de vins.

o Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins.

o Conèixer les principals regions vitivinícoles del mon, així com l'impacte i la influència de la vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.
Sortides professionals:

  • Direcció i gestió d’empreses del sector vitivinícola, tant elaboradores, distribuïdores com comercialitzadores.

  • Departaments financers, comercials, màrqueting, persones i operacions d’empreses del sector vitivinícola, tant elaboradores, distribuïdores com comercialitzadores.

Itinerari formatiu:

Aquest programa està organitzat de forma modular, això significa que pots cursar els cursos Gestió, Màrqueting i Organització per a Empreses Vitivinícoles  i Tècniques de Producció Vitivinícoles de forma independent. Un cop has obtingut els dos cursos, pots realitzar el obtenir així el títol de Diploma de Postgrau Interuniversitari en Gestió d'Empreses Vitivinícoles.

Coordinació acadèmica:
Pedro Cabanillas Amboades
Docents:
Joan Miquel Canals Bosch
Fernando Zamora Marin
M. Assumpta Mateos Fernández
Nicolas André Louis Rozes
Albert Mas Barón
Pedro Cabanillas Amboades
Durada:
15,5 ECTS
Impartició:
presencial
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà, Català
Dates:
del 03/03/2023 al 30/06/2023
Especificació durada:
159 h
Horari:
Divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Ubicació:
Seu de la Wine Business School Vilafranca del Penedès C. Amàlia Soler, 29. 08720-Vilafranca del Penedès.
Preu:
1670 €
Contacte:
Telèfon de contacte:
977 77 99 64

Temari del curs

Inscripció