Tècniques de Producció Vitivinícola

Fitxa Tècnica

Coorganitza:

Universitat de Vic (UVic) i la Wine Business School (WBS)

Adreçat a:
Professionals del sector vitivinícola que vulguin adquirir coneixements pràctics sobre les principals tècniques vitícoles i enològiques que es desenvolupen en un celler.
Codi:
CTEPVEA-I3-2022-6
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Objectius:
Comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals, així com els diferents processos enològics que intervenen en la elaboració de vins. Entendre els elements claus en el control de la traçabilitat i la seguretat alimentària. Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins, descobrint les principals regions vitivinícoles d¿Espanya i del món. Comprendre l'impacte i la influència de la vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.
Competències professionals:
o Capacitat per comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals.
o Capacitat per comprendre els processos enològics bàsics que intervenen en la elaboració de vins.
o Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins.
o Conèixer les principals regions vitivinícoles del mon, així com l'impacte i la influència de la
vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.
Sortides professionals:

Direcció i gestió d’empreses del sector vitivinícoles, tant elaboradores, distribuïdores com comercialitzadores
Departaments financers, comercials, màrqueting, persones i operacions d’ d’Empreses del sector vitivinícoles, tant elaboradores, distribuïdores com comercialitzadores.

Itinerari formatiu:

Aquest programa està organitzat de forma modular, això significa que pots cursar els cursos Gestió i Organització Vitivinícoles  i Tècniques de Producció Vitivinícoles de forma independent. Un cop has obtingut els dos cursos, pots realitzar el obtenir així el títol de postgrau.

Coordinació acadèmica:
Pedro Cabanillas Amboades
Docents:
Joan Miquel Canals Bosch
Fernando Zamora Marin
M. Assumpta Mateos Fernández
Nicolas André Louis Rozes
Albert Mas Barón
Pedro Cabanillas Amboades
Durada:
15,5 ECTS
Impartició:
presencial
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà, Català
Dates:
del 04/03/2022 al 31/10/2022
Horari:
Divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Les classe presencials finalitzen a finals de juny de 2022.
Ubicació:
Seu de la Wine Business School Vilafranca del Penedès C. Amàlia Soler, 29. 08720-Vilafranca del Penedès.
Preu:
1670 €
Beques i facilitats de pagament:

Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. (FUNDAE). Més informació a Bonificació FUNDAE.

Contacte:
Telèfon de contacte:
977 77 99 64

Temari del curs

Inscripció