Adreçat a:
- Professionals de la restauració, l'hostaleria, i la comercialització de vins
- Professionals dels cellers
- Aficionats al món del vi que volen aprofundir en la matèria
- Guies enoturístics
Codi:
CSOMPEA-A8-2022-13
Títol al que dóna dret:
Certificat d'aprofitament
Objectius:
- Identificar els factors fonamentals de la viticultura i l’enologia.
- Analitzar les característiques sensorials dels vins i els seus subproductes, identificar i descriure els productes mitjançant l’exercici del tast i associar els coneixements adquirits en enologia i viticultura.
- Identificar les normatives associades al vi i detallar les característiques fonamentals de les zones vitivinícoles nacionals i internacionals, així com els productes amb què es poden harmonitzar.
- Aprofundir en el coneixement d’altres begudes / productes de consum habitual en restaurants o establiments d’oci.
- Planificar establiments, àrees o departaments de servei i/o comercialització de begudes, vins i licors.
- Organitzar els processos d'aprovisionament i compra.
- Gestionar la correcta conservació dels vins i begudes.
- Elaborar i dissenyar cartes de begudes, vins i licors, tant nacionals com internacionals,
relacionant-les amb ofertes gastronòmiques. - Realitzar el servei de begudes vins i licors, assessorant als clients.
- Establir un pla estratègic comercial, a nivell local, nacional i internacional.
- Identificar les oportunitats de l’enoturisme com una nova línia de negoci, valorar els diferents
models possibles. - Establir el pla de comunicació en mitjans de difusió on line per a la promoció de productes i
marques.
Direcció:
Joan Miquel Canals Bosch
Coordinació acadèmica:
Joan Miquel Canals Bosch
M. Assumpta Mateos Fernández
M. Assumpta Mateos Fernández
Docents:
M. Assumpta Mateos Fernández
Jaume Salvat Salvat
Pedro Cabanillas Amboades
Francisco López Bonillo
Christophe Marquet
Francesc Lladó Vernet
David Seijas Vila
Emili Mayo Subirats
Mariona Rendé Civit
Jordi Vizcarro Claravalls
David Bea Castaño
Jaume Salvat Salvat
Pedro Cabanillas Amboades
Francisco López Bonillo
Christophe Marquet
Francesc Lladó Vernet
David Seijas Vila
Emili Mayo Subirats
Mariona Rendé Civit
Jordi Vizcarro Claravalls
David Bea Castaño
Durada:
400 h
Impartició:
semipresencial
Dates:
del 09/01/2023 al 06/05/2024
Horari:
Dilluns de 10 a 13 h i de 14.30 a 17.30 h.
Ubicació:
Facultat Enologia URV
C/ Marcel·lí Domingo, 1 - Tarragona
C/ Marcel·lí Domingo, 1 - Tarragona
Plànol de situació:
Preu:
4100 €
Contacte:
Raquel Ramos - raquel.ramos@fundacio.urv.cat
Telèfon de contacte: