Gestió i Organització Vitivinícola

Fitxa Tècnica

Adreçat a:
Professionals del sector vitivinícola que vulguin potenciar les seves habilitats directives, incorporant eines i tècniques que facin més eficient la seva tasca, rol i responsabilitat com a comandaments o responsables.
Codi:
CGEOVEA-I3-2020-5
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Objectius:
Desenvolupar competències i habilitats per donar resposta a les tasques de gestió i direcció d¿empreses vitivinícoles, tant en clau interna: gestió de persones, gestió econòmica o gestió de la producció, com especialment externa i de negoci: màrqueting i gestió comercial.
Coordinació acadèmica:
Xavier Fumanal Cuadrat
Docents:
Christophe Marquet
Xavier Fumanal Cuadrat
Jordi Rojas Donada
Antoni Viladomat Vers
Josep Albertí Pradera
Xavier Ybargüengoitia Millet
Alicia Estrada Alonso
Durada:
14,5 ECTS
Impartició:
presencial
Dates:
del 16/10/2020 al 26/02/2021
Horari:
Divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Les classe presencials finalitzen a finals de juny de 2020.
Ubicació:
Seu de la Wine Business School Vilafranca del Penedès C. Amàlia Soler, 29. 08720-Vilafranca del Penedès.
Preu:
1450 €
Contacte:
Més informació:

Les classes presencials finalitzen el mes de juny.

Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. (FUNDAE). Per a més informació podeu adreçar-vos a: bonificacio@fundacio.urv.cat.

Temari del curs