Proyectos

Proyecto alianza STEM Alt Camp

Departamento:

URV divulga

Descripción del proyecto:

El Projecte Aliança STEM Alt Camp cerca fomentar l'educació ambiental, des d'una vessant científica i experimental, als centres educatius de la comarca de l'Alt Camp aprofitant els recursos i material didàctic de la divisió URV Divulga de la URV. Amb aquesta finalitat, la divisió URV Divulga proposa anualment i realitza un programa d'activitats d'educació ambiental a l'Alt Camp.


El Consell Comarcal de l'Alt Camp col·laborarà proporcionant els mitjans personals i materials necessaris per tal de donar suport en la coordinació de l'actuació conjunta, així i com, en el seguiment de la correcta execució de les activitats i la seva valoració final.


Més informació: https://urvdivulga.cat/programa-mon-de-ciencia/

Volver a proyectos

El Proyecto Alianza STEM Alt Camp busca fomentar la educación ambiental, desde una derramando científica y experimental, en los centros educativos de la comarca del Alt Camp aprovechando los recursos y material didáctico de la división URV Divulga de la URV. Con esta finalidad, la división URV Divulga propone anualmente y realiza un programa de actividades de educación ambiental en el Alt Camp.


El Consejo Comarcal del Alt Camp colaborará proporcionando los medios personales y materiales necesarios para apoyar en la coordinación de la actuación conjunta, así y como, en el seguimiento de la correcta ejecución de las actividades y su valoración final.


Más información: https://urvdivulga.cat/programa-mon-de-ciencia/

Ya hemos conseguido
4.000,00€

Listado de donantes