Notícies

· Convocatòries

The Collider: Call4Tech 2023

La Fundació Mobile World Capital Barcelona convoca la 7ena edició del programa de transferència tecnològica "The Collider", que té com a objectiu apropar la ciència al mercat, acompanyant als científics amb vocació emprenedora d'universitats i centres de recerca, per generar spin-offs d'alt valor afegit i impacte.

A qui va dirigit el programa de creació d'empreses de MWCapital:

Investigadors i estudiants Post-Doc, PhD i màster vinculats un grup de recerca d'universitats o centres de recerca o tecnològics que disposin de l'autorització expressa per part de la institució.

Els equips han de tenir coneixement tecnològic expert en un o varis dels àmbits següents: intel·ligència artificial, internet de les coses, realitat virtual, modelatge 3D, dispositius mèdics, hardware industrial, robòtica, materials, blockchain o 5G.

Contacte i resolució de dubtes sobre la convocatòria:

Registrat a la sessió informativa (Teams) del dimecres 22 de març a les 10h. per conèixer-nos, fer-nos preguntes específiques sobre el vostre equip o projecte, i escoltar les nostres suggeriments sobre som complementar el formulari de registre.

Registre de sol·licituds, fins al 3 d'abril de 2023:

Formulari de registre: https://mobileworldcapital.acceleratorapp.co/application/new?program=the-collider-call-for-technologies-2023

Focus sectorial

Després de 6 edicions, aquest any se centren en projectes científics-tecnològics de 3 àmbits: Salut, Energia/Sostenibilitat i Indústria 4.0. També presenten un programa més "sota demanda" que mai.

Dues etapes del Programa de creació de spin-offs

Després d'un procés de selecció dels 10 millors projectes/equips registrats abans del 3 d'abril de 2023, seran convidats a participar a la fase 1 del programa (Opportunity Validation - mes de maig) i, els més madurs, a la seva etapa 2 (Business Validation - 11/09 al 13/12).

S'ofereix:

Finançament, acompanyament de mentors, formació pràctica, serveis de consultoria, contacte amb corporacions per a validacions de mercat i proves pilot, emprenedors en sèrie que complementin l'equip, visibilitat, networking i espai d'incubació.

Bases de participació: Enllaç

Contacte: Unitat de Valorització URV (unitat.valoritzacio(ELIMINAR)@fundacio.urv.cat)