Matrícula

Matrícula

Un cop hagueu seleccionat els estudis de màster o de postgrau que us interessen, podeu accedir al formulari de registre directament des de la informació del curs.

Els documents que heu de presentar per registrar-se són els següents:

     Certificat d'equivalència (veure document adjunt)
     Targeta d'identitat o passaport
     Diploma universitari (sol·licitat per accedir al curs)
     Transcripció acadèmica
     Visa d'estudi. Abans de viatjar a Espanya, heu de sol·licitar la vostra visa a l'ambaixada o al consolat d'Espanya al vostre país o origen
     2 fotografies de passaports


El Centre d'Aprenentatge Permanent de la Fundació URV, tramitarà el certificat d'equivalència de les qualificacions acadèmiques. Un cop aprovat, l'autoritzaràs a fer estudis de postgrau específics. Aquesta no és una homologació oficial.

Els pagaments procedents de l'exterior s'han de fer per transferència bancària per l'import total de la tarifa de registre. Heu d'incloure la informació següent:

  • Bank: CatalunyaCaixa
  • Address: Ramón y Cajal, 40
  • Post code and city: 43001 TARRAGONA
  • IBAN number: ES9120130291910200885225
  • SWIFT CODE CESCESBBXXX

Podeu trobar més informació sobre les possibles subvencions del Ministeri d'Educació i Ciència.
 

Pagament:

En el cas dels estudis de màster, el pagament de la tarifa d'inscripció es pot fer en dos lliuraments. El 60% es pagarà quan es registri i el 40% restant l'any següent (gener o setembre, depenent de si es tracta d'un curs d'un o dos anys).

 

Anul·lació:

La Fundació URV es reserva el dret d'anul·lar un curs fins a una setmana abans de la data d'inici. En aquest cas, la Fundació URV retornarà la quota d'inscripció completa en 15 dies com a màxim.

 

Cancel·lacions:

Les sol·licituds de cancel·lació s'acceptaran fins a una setmana abans de començar el curs. En aquest cas, la Fundació URV conservarà el 3% de la tarifa de matriculació per cobrir les despeses. Si la cancel·lació es fa després d'aquesta data, no es retornaran les taxes d'inscripció.

 

Assegurança:

Tots els estudiants estrangers de màster i postgrau estaran coberts per una assegurança de responsabilitat civil i, durant la formació pràctica, estaran cobertes per una assegurança d'accidents personals.