Wintour Penedès: Enoturisme. Més Enllà de la Innovació

Fitxa Tècnica

Codi:
CENINEA-A2-2017-2
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Professionals del turisme, guies de cellers, empreses de viatge i empreses de serveis turístics.
Estudiants de graus com ara: Direcció i Administració d'Empreses, Enologia, Turisme, Geografia i Ordenació del Territori.
Estudiants de programes com ara: Màster en Tècniques d'Anàlisi i Innovació Turística, Màster interuniversitari en Anàlisi i Gestió del Territori, Màster de Direcció d'Empreses o Màster en Begudes Fermentades.
Objectius:
Conèixer el sistema enoturístic i entendre les dinàmiques i problemàtiques.
Reconèixer les estratègies de promoció i de comercialització dels productes enoturístics.
Entendre el paper dels diferents agents que intervenen en el producte enoturístic.
Dates:
del 23/10/2017 al 27/10/2017
Horari:
De 9 a 19 h.
Ubicació:
Vilafranca del Penedès
Impartició:
presencial
Durada:
50 h
Preu:
350 €
Direcció:
Gemma Beltran Casellas
Coordinació acadèmica:
Jaume Salvat Salvat
Gemma Beltran Casellas
Docents:
Joan Miquel Canals Bosch
Salvador Anton Clave
Jaume Gené Albesa
Jaume Salvat Salvat
Albert Mas Barón
Antonio Russo
Gemma Beltran Casellas
Contacte:
Criteris de selecció:
Currículum Vitae
Més informació:
IMPRESCINDIBLE DISPOSAR DE CONEIXEMENTS D'ANGLÈS.
Formulari d'inscripció:

Temari del curs

Inscripció