Tècniques i Processos Culinaris Innovadors

Fitxa Tècnica

Codi:
CTPROCEN-I2-2019-1
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Professionals del sector que hagin cursat títols tècnics superior de formació professional en programes de formació vinculats a l'hoteleria, el turisme o les indústries alimentàries.
Objectius:
En aquest curs els estudiants aprendran de manera pràctica les tècniques culinàries innovadores
Dates:
del 07/03/2019 al 21/03/2019
Horari:
dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20 h (teoria) dimarts i dijous de 16 a 20 h i dilluns i dimecres de 16 a 20 h (dos grups diferents de pràctiques)
Ubicació:
L'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils
Impartició:
presencial
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà, Català
Durada:
6 ECTS
Preu:
570 €
Coordinació acadèmica:
Silvia De Lamo Castellví
Docents:
Estrella Hernández Montesinos
Xavier Franquet Del Rey
Contacte:
Telèfon de contacte:
977 779 966
Més informació:
Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la FUNDAE. Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez: bonificacio.tripartita@fundacio.urv.cat.

Temari del curs

Inscripció