Codi:
CSOPEA-A6-2020-12
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Professionals de l'hostaleria i de la comercialització de vins
Aficionats al món del vi que volen aprofundir en la matèria
Professionals dels cellers
Aficionats al món del vi que volen aprofundir en la matèria
Professionals dels cellers
Objectius:
- Planificar establiments, àrees o departaments de servei i/o comercialització de begudes,vins i licors.
- Organitzar els processos d'aprovisionament i compra.
- Gestionar la correcta conservació dels vins i begudes.
- Elaborar i dissenyar cartes de begudes, vins i licors, tant nacionals com internacionals, relacionant-les amb ofertes gastronòmiques.
- Realitzar el servei de begudes vins i licors, assessorant als clients.
- Organitzar els processos d'aprovisionament i compra.
- Gestionar la correcta conservació dels vins i begudes.
- Elaborar i dissenyar cartes de begudes, vins i licors, tant nacionals com internacionals, relacionant-les amb ofertes gastronòmiques.
- Realitzar el servei de begudes vins i licors, assessorant als clients.
Dates:
del 13/01/2020 al 30/11/2021
Horari:
Dilluns de 10 a 13 h i de 14 a 17 h.
Les classes presencials seran de gener a juny de 2020 i de gener a juny de 2021.
Les classes presencials seran de gener a juny de 2020 i de gener a juny de 2021.
Ubicació:
Facultat d'Enologia. Campus Sescelades. Tarragona
Impartició:
presencial
Durada:
300 h
Preu:
3350 €
Direcció:
Joan Miquel Canals Bosch
Coordinació acadèmica:
M. Assumpta Mateos Fernández
Docents:
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
M. Assumpta Mateos Fernández
Jaume Salvat Salvat
Pedro Cabanillas Amboades
Fritz Michael Wohr
Francesc Lladó Vernet
David Seijas Vila
Jordi Martínez Llordella
M. Assumpta Mateos Fernández
Jaume Salvat Salvat
Pedro Cabanillas Amboades
Fritz Michael Wohr
Francesc Lladó Vernet
David Seijas Vila
Jordi Martínez Llordella
Contacte:
Raquel Ramos - raquel.ramos@fundacio.urv.cat