Sommelier Professional

Fitxa Tècnica

Cal destacar:

Beca de 1.000 €.


Consulta les bases

Codi:
CSOPEA-A5-2019-11
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Professionals de l'hostaleria i de la comercialització de vins
Aficionats al món del vi que volen aprofundir en la matèria
Professionals dels cellers
Objectius:
- Planificar establiments, àrees o departaments de servei i/o comercialització de begudes,vins i licors.
- Organitzar els processos d'aprovisionament i compra.
- Gestionar la correcta conservació dels vins i begudes.
- Elaborar i dissenyar cartes de begudes, vins i licors, tant nacionals com internacionals, relacionant-les amb ofertes gastronòmiques.
- Realitzar el servei de begudes vins i licors, assessorant als clients.
Dates:
del 15/01/2019 al 30/11/2020
Horari:
Dimarts, de 10.30 a 13 h i de 14 a 16.30 h.
Ubicació:
Facultat d'Enologia- Aula 301 (Campus Sescelades, Tarragona)
Impartició:
presencial
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà, Català
Durada:
300 h
Preu:
3190 €
Coordinació acadèmica:
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
M. Assumpta Mateos Fernández
Docents:
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
M. Assumpta Mateos Fernández
Especificació durada:
300 h
Contacte:
Telèfon de contacte:
977 779 964
Més informació:
Aquest curs ofereix una beca de 1.000 ¿. Podeu presentar la sol.licitud abans del 30 de novembre. Consulteu les bases anant a: http://www.fundacio.urv.cat/ca/formacio-permanent/serveis-estudiants/beques-furv/

Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. (FUNDAE). Per a més informació podeu adreçar-vos a: bonificacio@fundacio.urv.cat

Temari del curs

Inscripció