Higiene i Seguretat Alimentària

Fitxa Tècnica

Codi:
CHISEN-I1-2018-1
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Professionals del sector que hagin cursat títols tècnics superior de formació professional en programes de formació vinculats a l'hoteleria, el turisme o les indústries alimentàries.
Objectius:
Els microorganismes juguen un paper fonamental en l'elaboració i producció d'aliments. Els estudiants aprendran quins són els microorganismes més habituals presents en els aliments, quins representen un perill o no i també els conceptes fonamentals d'higiene que cal saber per elaborar aliments a la cuina i també a nivell industrial.
Dates:
del 27/02/2018 al 20/03/2018
Horari:
dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20 h
Calendari del curs:
Ubicació:
Campus Sescelades (URV, classes teòriques) i L'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils (classes pràctiques)
Impartició:
presencial
Durada:
3 ECTS
Preu:
285 €
Coordinació acadèmica:
Silvia De Lamo Castellví
Docents:
Silvia De Lamo Castellví
Lluís Riera Puñet
Informació addicional:
Contacte:
Telèfon de contacte:
977 779 966
Més informació:
Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la Fundació Tripartita (FTFE). Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez: bonificacio.tripartita@fundacio.urv.cat.

Temari del curs

Inscripció