Gestió i Organització Vitivinícola

Fitxa Tècnica

Codi:
CGEOVEA-I2-2018-3
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Professionals del sector vitivinícola que vulguin potenciar les seves habilitats directives, incorporant eines i tècniques que facin més eficient la seva tasca, rol i responsabilitat com a comandaments o responsables.
Objectius:
Desenvolupar competències i habilitats per donar resposta a les tasques de gestió i direcció d¿empreses vitivinícoles, tant en clau interna: gestió de persones, gestió econòmica o gestió de la producció, com especialment externa i de negoci: màrqueting i gestió comercial.
Dates:
del 19/10/2018 al 01/03/2019
Horari:
Divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Calendari del curs:
Ubicació:
Seu de la Wine Business School Vilafranca del Penedès C. Amàlia Soler, 29. 08720-Vilafranca del Penedès.
Impartició:
presencial
Durada:
14,5 ECTS
Preu:
1450 €
Ajusts o beques a la matrícula:
Coordinació acadèmica:
Xavier Fumanal Cuadrat
Docents:
Christophe Marquet
Xavier Fumanal Cuadrat
Jordi Rojas Donada
Antoni Viladomat Vers
Josep Albertí Pradera
Informació addicional:
Contacte:
Més informació:

Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la Fundació Tripartita (FTFE). Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez: bonificacio.tripartita@fundacio.urv.

Formulari d'inscripció:

Temari del curs

Inscripció