Gestió de l'empresa familiar vitivinícola: combinació de l'èxit empresarial i l'harmonia familiar

Fitxa Tècnica

Codi:
CGEFVIEA-A1-2018-1
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Directius i propietaris d'empreses familiars vitivinícoles.
Objectius:

•    Identificar els principals desafiaments associats a la gestió d'una empresa familiar mitjançant la compressió de les implicacions estratègiques del binomi empresa-família.
•    Facilitar estratègies i pràctiques per maximitzar les fortaleses de l'empresa familiar i minimitzar les seves febleses de generació en generació.
•    Abordar els conflictes derivats del sistema familiar en relació a la gestió i la propietat de l'empresa. Millorant la comunicació i desenvolupant la confiança i el compromís. 
•    Desenvolupar la professionalització directiva de l'empresa sobre la base del talent i al lideratge per facilitar el creixement. 
•    Dissenyar estructures que facilitin la gestió i el govern de l'empresa en el seu desenvolupament al mateix temps que es regula la participació de la família a través de les generacions. 
•    Entendre el relleu generacional en l'adreça i en la propietat de l'empresa com un dels principals reptes estratègics a afrontar. Planificar el procés de relleu contemplant alternatives a la successió familiar i considerant les implicacions legals, financeres i tributàries per a l'empresa i per a la família. 
•    Creació d'un pla d'acció per a la pròpia empresa familiar.

Dates:
del 02/02/2018 al 09/03/2018
Horari:
Divendres de 9.30 a 14.30
Ubicació:
Wine Business School Vilafranca del Penedès
Impartició:
presencial
Durada:
28 h
Preu:
515 €
Coordinació acadèmica:
Maria Ercilia Garcia Álvarez
Docents:
Xavier Plana Virgili
Maria Ercilia Garcia Álvarez
Xavier Ybargüengoitia Millet
Contacte:
Més informació:
Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la Fundació Tripartita (FTFE).
Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez: bonificacio.tripartita@fundacio.urv.cat.

Temari del curs

Inscripció