Exportació de vins i caves

  • Curs obert
  • Curs semipresencial

Fitxa Tècnica

Codi:
CEXVICAEA-A1-2018-2
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
- Responsables de cellers
- Responsables de marketing y exportació de cellers
- Export àrea managers
- Directors de marketing i exportació
- Gerents de Pymes
- Cooperatives vitivinícoles.
Objectius:
1. Definir una estratègia de desenvolupament de negoci del vi i el cava a nivell internacional.
2. Seleccionar els canals de distribució idonis a nivell internacional per a productes vitivinícoles.
3. Optimitzar els recursos de trade marketing internacional.
4. Identificar eines de negociació per el canal de retail export.
5. Dominar estratègies de màrqueting per fer créixer un negoci internacional aplicades al sector vitivinícola.
Dates:
del 07/03/2018 al 30/05/2018
Horari:
Dimecres, de 16 a 20 h.
Ubicació:
Wine Business School. Vilafranca del Penedès
Impartició:
semipresencial
Durada:
70 h
Preu:
650 €
Coordinació acadèmica:
Docents:
Jaume Gené Albesa
Águeda Capafons Alegret
Francesc Josep Solà Ortigosa
Contacte:
Més informació:
Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la Fundació Tripartita (FTFE).
Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez: bonificacio.tripartita@fundacio.urv.cat.

Temari del curs

Inscripció