Exportació de vins i caves

Fitxa Tècnica

Codi:
CEXPEA-A1-2019-3
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Cellers petits que volen començar a exportar.
Objectius:
En finalitzar el curs, l'alumnat serà capaç de: 1. Definir una estratègia de desenvolupament de negoci del vi i el cava a nivell internacional 2. Seleccionar els canals de distribució idonis a nivell internacional per a productes vitivinícoles 3. Optimitzar els recursos de trade marketing internacional 4. Identificar eines de negociació per el canal de retail export 5. Dominar estratègies de marketing per fer créixer un negoci internacional aplicades al sector vitivinícola
Dates:
del 20/03/2019 al 18/03/2020
Horari:
Dimecres, de 16 a 20 h.
Els períodes de les sessions presencials atenen les necessitats del sector::
1. de març a juny 2019
2. d'octubre a la 1a quinzena de novembre de 2019
3. de febrer a març 2020
Ubicació:
Wine Business School. Vilafranca del Penedès
Impartició:
presencial
Durada:
100 h
Preu:
850 €
Coordinació acadèmica:
Contacte:

Temari del curs

Inscripció