Enoturisme. Més enllà de la innovació

Fitxa Tècnica

Codi:
CENOEA-A1-2018-3
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Propietaris de cellers, responsables de les DO, tècnics de turisme, guies turístics especialitzats en rutes del vi i visites a cellers, empreses de viatge y empreses de serveis turístics, comunicacors i docents de l'àmbit del turisme. Graduats, titulats o estudiants de graus o programes com ara: Direcció i Administració d'Empreses, Enologia, Turisme, Geografia, Ordenació del Territori, Màster en Tècniques d'Anàlisi i Innovació Turística, Màster Interuniversitari en Anàlisi i Gestió del Territori, Màster e Direcció d'Empreses, Màster en Begudes Fermentades o Sommelier Professional.
Objectius:
Comprendre el paper dels agents en la construcció de productes enoturístics. Reconéixer diferents models d'estructuració de productes enoturístics. Identificar els factors claus d'èxit d'altres experiències turístiques. Analitzar noves oportunitats i tendències en la segmentació enoturística. Analitzar models i formes de comunicació.
Dates:
del 22/10/2018 al 23/10/2018
Horari:
De 9 a 19 h.
Ubicació:
Vilafranca del Penedès
Impartició:
presencial
Durada:
16 h
Preu:
150 €
Coordinació acadèmica:
Jaume Salvat Salvat
Gemma Beltran Casellas
Docents:
Jaume Salvat Salvat
Contacte:

Temari del curs

Inscripció