Enoturisme. Més Enllà de la Innovació

Fitxa Tècnica

Cal destacar:

CURS IMPARTIT ÍNTEGRAMENT EN ANGLÈS

Codi:
CENINEA-A1-2016-1
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Professionals del turisme, guies de cellers, empreses de viatge i empreses de serveis turístics.
Estudiants de graus com ara: Direcció i Administració d'Empreses, Enologia, Turisme, Geografia i Ordenació del Territori.
Estudiants de programes com ara: Màster en Tècniques d'Anàlisi i Innovació Turística, Màster interuniversitari en Anàlisi i Gestió del Territori, Màster de Direcció d'Empreses o Màster en Begudes Fermentades.
Objectius:
Conèixer el sistema enoturístic i entendre les dinàmiques i problemàtiques.
Reconèixer les estratègies de promoció i de comercialització dels productes enoturístics.
Entendre el paper dels diferents agents que intervenen en el producte enoturístic.
Dates:
del 24/10/2016 al 28/10/2016
Horari:
De 9 a 19 h
Ubicació:
Vilafranca del Penedès
Impartició:
presencial
Durada:
50 h
Preu:
350 €
Coordinació acadèmica:
Jaume Salvat Salvat
Docents:
Salvador Anton Clave
Jaume Salvat Salvat
Contacte:
Més informació:
El preu de matrícula pels estudiants URV serà de 200 euros.
El preu del curs inclou els desplaçaments als cellers i centres que es visitaran, sent el punt de sortida Vilafranca del Penedès. El trasllat fins a Vilafranca va a càrrec de l'alumne
El preu dels dinars no estan inclosos, i tindran un preu de 15 euros per dinar.

Temari del curs