Diploma de Postgrau en l'Elaboració de Begudes Destil.lades i Licors

  • Curs obert
  • Curs semipresencial

Fitxa Tècnica

Temari del curs

Mòdul:
M1. Tecnologia de fermentacions
ECTS:
3
Durada:
30 h.
Contingut:
  1. Microbiologia
  2. Matèries primeres
  3. Fermentadors
Mòdul:
M2. Elaboració de destil.lats
ECTS:
6
Durada:
60 h.
Contingut:
  1. Fonaments destil·lació
  2. Sistemes de  destil·lació
  3. Tractaments destil·lats
  4. Envelliment
Mòdul:
M3. Anàlisi sensorial dels destil.lats
ECTS:
6
Durada:
60 h.
Contingut:
  1. Fonaments anàlisi sensorial
  2. Estadística
  3. Anàlisi sensorial destil·lats (whisky, brandi, vodka, gin, rom, tequila, fruites, ...)
Mòdul:
M4. Anàlisi químic de destil.lats
ECTS:
3
Durada:
30 h.
Contingut:
  1. Sistemes d'anàlisi químic
  2. Caracterització química de destil.lats
  3. Nutrició i salut
Mòdul:
M5. Licors i mixologia
ECTS:
3
Durada:
30 h.
Contingut:
  1. Elaboració de licors
  2. Mixologia
Mòdul:
M6. Legislació i economia i màrqueting
ECTS:
3
Durada:
30 h.
Contingut:
  1. Legislació de les begudes destil.lades
  2. Economia i màrqueting
Mòdul:
Treball de fi de postgrau
ECTS:
6
Durada:
60 h.
Contingut:

El treball fi de postgrau es pot abordar des de tres vessants:
- Desenvolupar un projecte a partir d’una estada a una empresa del sector
- Desenvolupar un projecte de nou producte al laboratori
- Desenvolupar un projecte d’anàlisis o revisió d’un tema relacionat amb els continguts del programa.


El resultat del treball haurà de defensar-se davant d’un tribunal. El seguiment dels estudiants es realitzarà a través del tutor acadèmic, que seran professors del curs. Si el treball es realitza fora de la Universitat, a l’empresa comptarà també amb un supervisor.

Inscripció