Diploma de Postgrau en Ciències Culinàries i Tecnologia

Fitxa Tècnica

Codi:
ECICTEN-M1-2017-1
Títol al que dóna dret:
Diploma de Postgrau
Adreçat a:
Graduats universitaris en l'àmbit de ciències i enginyeria amb interès en el sector alimentari. Professionals i personal tècnic del sector alimentari.
Objectius:
Formar professionals que tinguin habilitats culinàries combinades amb coneixements científics i tecnològics fent especial ènfasis en el disseny de producte
Dates:
del 01/02/2018 al 11/12/2018
Horari:
dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20 h (teoria) dimarts i dijous de 16 a 20 h i dilluns i dimecres de 16 a 20 h (dos grups diferents de pràctiques)
Ubicació:
Campus Sescelades (URV, classes teòriques) i L'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils (classes pràctiques)
Impartició:
presencial
Durada:
30 ECTS
Preu:
2600 €
Direcció:
Silvia De Lamo Castellví
Docents:
Mª Montserrat Ferrando Cogollos
Carme Güell Saperas
Silvia De Lamo Castellví
Olga Busto Busto
Lluís Riera Puñet
Narcis Grèbol Massot
Jordi Jardí Serres
Estrella Hernández Montesinos
María Reyes Barrera
Xavier Franquet Del Rey
Francesc Papió Aznar
David Infantes Ollé
Montserrat Mestres Solé
Laura Aceña Muñoz
Xavier Infantes Ollé
Contacte:
Telèfon de contacte:
977 779 966
Més informació:
Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la Fundació Tripartita (FTFE). Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez: bonificacio.tripartita@fundacio.urv.cat.
Entitats col·laboradores:

Temari del curs

Inscripció