Diploma de Postgrau en Ciències Culinàries i Tecnologia

Fitxa Tècnica

Codi:
ECICTEN-M2-2018-1
Vídeo:


Vídeo inclòs a la notícia publicada en Canal Reus TV.
Consulteu la notícia

Títol al que dóna dret:
Diploma de Postgrau
Adreçat a:
Graduats universitaris en l'àmbit de ciències i enginyeria amb interès en el sector alimentari. Professionals i personal tècnic del sector alimentari.
Objectius:
Formar professionals que tinguin habilitats culinàries combinades amb coneixements científics i tecnològics fent especial ènfasis en el disseny de producte
Sortides professionals:

Àmbit Hostaleria:


Xef executiu


Cap de cuina


Gestor/a de restaurant


 


Àmbit agroalimentari:


Director/a de producció d’aliments en empreses alimentàries


Tècnic/a investigador/a del sector agroalimentari i de la indústria alimentària.


 


Altres:


Director/a de servei i atenció al client


Assessor/a en gastronomia

Dates:
del 02/10/2018 al 10/10/2019
Horari:
dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20 h (teoria) dimarts i dijous de 16 a 20 h i dilluns i dimecres de 16 a 20 h (dos grups diferents de pràctiques)
Calendari del curs:
Ubicació:
Campus Sescelades (URV, classes teòriques) i L'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils (classes pràctiques)
Impartició:
presencial
Idiomes en que s'imparteix:
Castellà, Català
Durada:
30 ECTS
Preu:
2600 €
Direcció:
Silvia De Lamo Castellví
Docents:
Mª Montserrat Ferrando Cogollos
Carme Güell Saperas
Silvia De Lamo Castellví
Olga Busto Busto
Lluís Riera Puñet
Narcis Grèbol Massot
Jordi Jardí Serres
Estrella Hernández Montesinos
María Reyes Barrera
Xavier Franquet Del Rey
Francesc Papió Aznar
David Infantes Ollé
Montserrat Mestres Solé
Laura Aceña Muñoz
Xavier Infantes Ollé
Ingrid Farré García
Contacte:
Telèfon de contacte:
977 779 966
Més informació:
Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la FUNDAE. Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez: bonificacio.tripartita@fundacio.urv.cat.

Temari del curs

Inscripció