Com les xarxes socials i les noves tecnologies potencien la forma tradicional de fer màrqueting.

Fitxa Tècnica

Codi:
CXASOE-A1-2017-1
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:

  • Aquells professionals que gestionen qualsevol tipus d'empresa (gran o mitjana o petita), amb responsabilitats comercials i/o de màrqueting, i que necessiten comprendre com les noves tecnologies i les xarxes socials potencien la forma tradicional de fer màrqueting.
  • Al final del curs l'alumne haurà vist un mínim de 25 exemples reals i tremendament creatius d'accions realitzades on-line que permeten entendre les noves regles de joc que comporta la irrupció de les xarxes socials i les tecnologies mòbils.
  • Es farà un recorregut per les variables tradicionals de què disposem per fer màrqueting, des del punt de vista tradicional i des del punt de vista digital: la investigació de mercat, el posicionament, la segmentació del mercat, el producte, el preu, la comunicació, la venda i la mesura dels resultats.

Objectius:
Què obté l¿alumne:
  • Coneixement sobre com plantejar estratègies i accions de màrqueting tenint en compte el potencial de les noves tecnologies.
  • La demostració del perquè és tant important dedicar un temps a reflexionar i repensar un negoci abans d'actuar. Fer-ho, ens permet buscar més oportunitats de desenvolupament i afegir petites idees creatives que aportin més valor i beneficis.
  • Coneixeran un mètode senzill per simplificar un Pla de Màrqueting tradicional i convertir-lo en un Full de Ruta eminentment operatiu i senzill d'aplicar.
  • Un servei d'assessorament personalitzat i individualitzat, de la mà del ponent, al finalitzar el curs (*).
(*)els alumnes que s'inscriguin al curs podran sol·licitar un assessorament personalitzat consistent en 1 hora per exposar i analitzar individualment juntament amb el ponent, el seu cas d'empresa particular. Aquest servei es farà durant el mes posterior a la finalització del curs.

Dates:
del 08/05/2017 al 12/06/2017
Horari:
5 dilluns: 8, 15 i 22 de maig i 5 i 12 de juny.
Ubicació:
CTTi (Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació) - Campus Sescelades. Tarragona
Impartició:
presencial
Durada:
20 h
Preu:
350 €
Coordinació acadèmica:
Docents:
Josep M. Capella Oliva
Contacte:
Més informació:

Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la Fundació Tripartita (FTFE). Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez: http://www.fundacio.urv.cat/centre_de_formacio/serveis-empreses/bonificacio_formacio/

Temari del curs