Tècniques de Producció Vitivinícola

Fitxa Tècnica

Codi:
CTEPVEA-I2-2018-2
Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament
Adreçat a:
Professionals del sector vitivinícola que vulguin adquirir coneixements pràctics sobre les principals tècniques vitícoles i enològiques que es desenvolupen en un celler.
Objectius:
Comprendre els aspectes tècnics vitícoles fonamentals, així com els diferents processos enològics que intervenen en la elaboració de vins. Entendre els elements claus en el control de la traçabilitat i la seguretat alimentària. Aprofundir en el coneixement de l'anàlisi sensorial aplicat al tast de vins, descobrint les principals regions vitivinícoles d¿Espanya i del món. Comprendre l'impacte i la influència de la vitivinicultura des de la vessant històrica, gastronòmica i de la salut.
Dates:
del 03/03/2018 al 31/10/2018
Horari:
Divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Ubicació:
Seu de la Wine Business School Vilafranca del Penedès C. Amàlia Soler, 29. 08720-Vilafranca del Penedès.
Impartició:
presencial
Durada:
15,5 ECTS
Preu:
1650 €
Coordinació acadèmica:
Pedro Cabanillas Amboades
Olga Busto Busto
Docents:
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
Joan Miquel Canals Bosch
Fernando Zamora Marin
M. Assumpta Mateos Fernández
Nicolas André Louis Rozes
Albert Mas Barón
Pedro Cabanillas Amboades
Antonio Giuliodori
Judith Gran Serrano
Xavier Ybargüengoitia Millet
Enric Bartra Sebastian
Ruth Troyano Puig
Contacte:
Sessions informatives:
06/10/2017 16:00 Wine Business School.

Temari del curs

Inscripció