Notícies

· Convocatòries

Convocatòria oberta d'ajuts per contractar personal d’R+D qualificat. Tecniospring INDUSTRY

Fa temps que penses en aquell projecte de recerca que podries desenvolupar però no coneixes a la persona apropiada per dur-lo a terme. O si que la coneixes però no et va bé assumir els costos que comporta la seva incorporació.

Per tal de promoure la contractació d'investigadors, ACCIÓ obre la nova convocatòria del programa d'atracció de talent Tecniospring INDUSTRY, amb ajuts del 100% per contractar personal d'R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

Ara és el moment de fer realitat els teus projectes de recerca!. Podràs desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talent d'R+D.

Encara no tens l'investigador? Fes la teva consulta per obtenir ajuda i trobar la persona més adient per dur a terme el teu projecte de recerca.

I si ja l'has trobat, no esperis més i sol·licita ara l'ajut presentant el teu projecte de recerca aplicada i les dades de l'investigador que el durà a terme.