Notícies

· Agenda

Jornada Reptes i tendències: Indústria agroalimentària Camp de Tarragona

Jornada Reptes i tendències: Indústria agroalimentària Camp de Tarragona. Sostenibilitat, mediambient i competitivitat

"Impacte ambiental associat al consum d'aliments. Dietes i canvi climàtic"
Laura Batlle, Investigadora de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF.

“Reformulació d'aliments: noves fonts d'ingredients a través de la valorització sostenible”
Montse Ferrando i Silvia de Lamo, Professores del Departament de Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili.

"Iniciatives Clúster en el sector alimentari: Cluster Food & Nutrition"
Eva Olivera, Cluster Manager del F'NN Cluster

"Competitivitat i sostenibilitat - necessitats i oportunitats per a la indústria agroalimentària"
Ralph Rosenbaum, Investigador de IRTA

"Aplicació de gasos alimentaris com a alternativa sostenible al control de plagues en productes agroalimentaris"
Mª José Pons, Dept. R+D, i Jordi Mallén, Dept. Màrqueting. S. I. Carburs Metàl·lics S. A.

"Economia Circular en el sector agroalimentari"
Miquel Rovira. Director de la Unitat de Sostenibilitat de EURECAT.

PECT NUTRISALT. "Els subproductes de la indústria agro-alimentària com a font de nous antioxidants naturals"
Ignasi Papell. Responsable de desenvolupament de negoci de EURECAT.

Dia: 12 de desembre
De 9:30 a 14:00 h.
Lloc: Fira Reus (Reus)

Entrada gratuïta