Notícies

· CURS

Comptabilitat i Finances per a Juristes

Formació en comptabilitat i finances que permet a exalumnes de carreres de l'àmbit jurídic i a professionals d'empresa entendre i utilitzar les eines de la comptabilitat i de les finances en el temes que els hi afecten.

Objectius:

La creixent complexitat del món en què es mouen les empreses fa que qualsevol professional, independentment de la seva area d'actuació, tingui necessitat de conèixer les bases de la comptabilitat i les finances. Precisament, el principal objectiu d'aquest curs és contribuir a la formació continuada en matèria comptable i financera tant dels recentment graduats, llicenciats o diplomats, com dels professionals (directius d'empresa, consultors,...) que estan especialitzats en àrees diferents de la comptabilitat i les finances.
 

Adreçat a:

  • Alumnes del Màster Universitari de Dret de l'Empresa i de la Contractació.
  • Alumnes del Màster Universitari en Advocacia.
  • Graduats en Dret; Graduats en Relacions Laborals i Ocupació; Graduats en Treball Social; Llicenciats en Dret; Diplomats en Relacions Laborals; Diplomats en Treball Social.
  • Professionals amb formació jurídica que treballen al món de l'empresa especialitzats en àrees diferents a la comptabilitat i les finances (director general, director de recursos humans, director de màrqueting,...).
  • Assessors externs (advocats mercantilistes, gestors,...).
  • Qualsevol altra persona que tingui interès en aquesta temàtica.

Dates:

del 08/03/2019 al 10/05/2019

Horari:

De 17 a 19 h
Dies de classe:
8, 15, 22 i 29 de març
5, 12, 26 d'abril
3 i 10 de maig.

Ubicació:

Facultat de Ciències Jurídiques
Campus Catalunya, Tarragona
Aula 425

Impartició:

semipresencial

Durada:

24 h

Preu:

280 €